Виноградівська молодіжна
 громадська
 організація "Креатив"

Меню сайту
Новини спорту
Завантажується...
Історія записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 7 » Як накачати нижній прес
23:14
Як накачати нижній прес

                                                                                         
Як накачати нижній прес

Струнка фігура абсолютно неможлива без плоского, підтягнутого животика. У силу гормональних особливостей жіночого організму саме в цій частині тіла найлегше відкладається жировий запас і навіть у дуже струнких дівчат часто можна помітити цю складочку. Вирішувати цю проблему потрібно не тільки одними дієтами, а й активними тренуваннями м'язів нижнього преса.
Інструкція
Для того щоб зміцнити і помітно підтягти м'язи живота в нижній його частині, робіть спеціальні вправи не рідше 3-4 разів на тиждень. Але перш ніж починати тренувати прес обов'язково зробіть розминку і прогрійте всі м'язи тіла. Це підготує мускулатуру до наступних навантажень і попередить можливі мікротравми. В якості розминки використовуйте стрибки через скакалку. Якщо під час розминки ви сильно захекались, трохи відпочиньте, щоб відновити дихання, і переходите до вправ на прес. Хороший ефект для тренування нижнього преса дають різноманітні вправи на тренажері "римський стілець", на лаві для пресу, брусах та лежачи.
За один підхід слід робити від 15 до 30 підйомів в залежності про вашої фізичної форми. Якщо ви давно не займалися спортом і у вас не виходить відразу зробити навіть 15 повторів, не засмучуйтеся і не кидайте заняття. Зробіть стільки повторів, скільки ви можете. Основна увага звертайте на якість виконання вправи. Не намагайтеся підкидати ноги ривком вгору. Цим ви знижуєте навантаження на м'язи живота. Краще зробіть всього п'ять повторів, але правильно і з повною віддачею. Поступово у міру зміцнення м'язів ви будете збільшувати кількість рухів. Якщо вправа у вас виходить досить легко, спробуйте її ускладнити і зробити «ножиці». Для цього, лежачи на спині на підлозі, обіпріться на лікті, підніміть ноги на висоту 30 см. над підлогою і затримайте їх в цьому положенні. Потім напружте прес і почніть розводити і зводити ноги, перехрещуючи їх. Повторіть «ножиці» раз 5-10 і повільно опустіть ноги на підлогу. Відпочиньте 1хв. і повторіть вправу у 5 підходів.
На фото О.Марушка.

Переглядів: 766 | Додав: Kreativ | Теги: Сігетій Олександр, підтримка молоді у Виноградові, спорт у Виноградові, фітнес-клуб у Олешнику, як накачати нижній прес, Олешник, організація креатив | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
...

...

Имя блока
Copyright MyCorp © 2024