Виноградівська молодіжна
 громадська
 організація "Креатив"

Меню сайту
Новини спорту
Завантажується...
Історія записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Жовтень » 7 » 10 корисних порад для тих хто вирішив зайнятися фітнесом
23:23
10 корисних порад для тих хто вирішив зайнятися фітнесом

10 корисних порад для тих хто вирішив зайнятися фітнесом

Найскладніше у фітнесі - знайти на нього час. Насправді, як відшукати в добі місце для такого серйозного заняття як спорт? Ми по дитячому обіцяємо собі почати нове життя з найближчого понеділка. Але потім благе бажання мало-помалу сходить нанівець, і ми залишаємося з тим же вантажем зайвих кілограмів. Невже так буде все життя, а?

Взагалі-то справа тут зовсім не у відсутності вільного часу, а (чесно признаємося) в нашій ліні і невмінні планувати свій життєвий графік. Адже саме по собі час на заняття спортом ні звідки не з'явиться. Його доведеться знаходити, а то й навмисно «створити», розсовуючи інші справи. Ми пропонуємо вам 10 перевірених порад щодо того, як вписати фітнес у ваш і без того перевантажений спосіб життя. Але кінцевий результат буде залежати тільки від вас.


Порада: 1 - це не хобі!

Чого ви хочете від фітнесу? Трішки схуднути? Або ви розраховуєте перетворити себе на розкішну еротичну модель? У будь-якому випадку тренуватися вам доведеться за планом. Це треба знати заздалегідь, щоб потім не пред'являти фітнесу претензій. Запам'ятайте, успіх приносять регулярні та послідовні тренування! Інакше кажучи, фітнес - це не хобі, яким займаються під настрій. Пропущена тренування - це крок назад.

Як би добре ви ні виклалися в якій - то день, кінцевий результат складається суто статично з числа проведених вами тренувань. Той, хто тренувався 100 разів, виглядає краще, ніж той, хто подужав тільки 50 тренувань.

Арифметичний набір тренувань вимагає твердого плану, адже робити перерви довше одного-півтора тижнів не можна (інакше потім відлік доведеться починати спочатку). У фітнесі немає вікових та інших обмежень, тому ставте перед собою найсміливіші завдання. Пам'ятайте, тут вам не треба ні в чому сумніватися, вам потрібно тільки одне - хотіти! По-справжньому! До прискореного серцебиття! До грудки в горлі! Знайте, у фітнесі будь-яка мета досяжна, і з кожним тренуванням вона стає ближче!

На стартовому етапі ідеально буде «проговорився» про свої плани своїм друзям. Це закреслить всі шляхи назад. Здатися раніше терміну вам буде соромно. У самому справі, як вас після цього поважати?


Порада: 2 - на помилках вчаться

Поставити перед собою завдання - це ще не означає її вирішити. Можливо, ви вже не раз і не два безуспішно намагалися почати нову спортивну життя. Що ж вам завадило? Так - так, чому ви кинули фітнес? Спробуйте розібратися. Інакше у вас є всі шанси вдруге наступити на ті ж самі граблі. Причин, швидше за все, набереться кілька. Спробуйте обговорити їх з подругою, яка вже давно займається фітнесом. Як вона вирішила схожі проблеми?


Порада: 3 - справа майстра боїться

Ви чули, ніби на фітнес треба витрачати багато часу, а у вас його просто немає. Якщо так, то і приступати до занять немає ніякого сенсу. Насправді ж так звані підтримують тренування з ефектом оздоровлення віднімають приблизно 3 години на тиждень - по годині на тренування. Якщо вам треба перетворити фігуру, то тренуватися треба 4 рази на тиждень. Хвилин 40-45 піде на аеробіку і ще півгодини на тренажери. До речі, аеробіку можна замінити ранковою пробіжкою і тоді денний похід в тренажерний зал вкладеться в годину (з перевдяганням і душем). Як бачите, не так і багато.

Варто сказати, що фітнес не стоїть на місці. Сьогодні створені принципово нові «времясберегающіе» технології, що об'єднують аеробіку і силовий тренінг. Такі тренування ще більш ефективні і займають не більше 25 - 30 хвилин - довше ви просто не витримаєте темпу. На думку спортивних психологів, розмови про брак часу - не більше, ніж відмовка. А раз так, сміливо купуйте клубну карту і за справу!


Порада: 4 - разом весело

фітнес советиПропустіть похід в тренажерний зал на самоті - простіше простого. Нікому не треба нічого пояснювати і ні перед ким не треба виправдовуватися. Так що найкраще ходити в клуб з друзями - однодумцями. Тут вже безкарно «прогуляти» вам не дадуть. Друзі хороші ще тим, що разом з ними можна обговорювати свої фітнес - проблеми, спільно шукати причини невдач чи радіти перемогам.

Переглядів: 450 | Додав: Kreativ | Теги: 10 корисних порад для тих хто виріш, організація креатив, фітнес-клуб у Олешнику, спорт у Виноградові, Сігетій Олександр | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
...

...

Имя блока
Copyright MyCorp © 2024